Adams Boats Amsterdam is een partij die je in zou kunnen schakelen als je op zoek bent naar een leuk uitje. Kies je voor Adams Boats Amsterdam, dan heb je de mogelijkheid om met een elektrisch bootje door de grachten van Amsterdam te varen. Dit bedrijf heeft een zeer handig concept dat het voor iedereen mogelijk maakt om een dagje te kunnen varen. Je kunt via de app van het bedrijf een boot huren, vervolgens ga je naar locatie en helpt een medewerker je. Deze legt je alles uit en vervolgens kan jij de hele dag genieten op de boot.

Ga voor een gezellige dag met Adams Boats Amsterdam

Adams Boats Amsterdam kan er dus voor zorgen dat jij een geweldige dag in Amsterdam tegemoet gaat. Varen door de grachten van Amsterdam is ontzettend leuk en dat is om verschillende redenen het geval. In de eerste plaats is Amsterdam gewoon erg mooi en doordat je door de grachten heen vaart kan je de stad op zeer leuke wijze leren kennen. Mocht het dan ook nog eens lekker weer zijn en heb je de beschikking over hapjes, drankjes en leuk gezelschap? Dan wordt het een fantastische dag!

Wat zijn de mogelijkheden? 

Zoals gezegd biedt Adams Boats Amsterdam je tal van mogelijkheden. Huur je hier een bootje? Dan kan je hier met tien man gebruik van maken. Ook is er een opbergruimte aanwezig waar iedereen zijn spullen gemakkelijk kwijt kan. Heb je een grotere boot nodig? Ook dan behoort dit tot de mogelijkheden. Adams Boats Amsterdam heeft namelijk een partner waar je dan bij terecht kunt. Feit is in ieder geval dat voor welke boot je ook kiest, je zeer comfortabel kunt gaan varen. Aan boord liggen namelijk kussens, dit zijn niet zomaar kussens, deze kunnen drijven en zijn daardoor ook gelijk reddingsmiddelen.

De boten van deze partij zijn zoals gezegd elektrisch en zijn afgestemd op 6 km per uur. Dit is het geval omdat dit ook de snelheid is waar je in Amsterdam mee mag varen. De accu’s van de boot zijn zeer goed, deze gaan zeker 12 uur mee, je komt dus niet snel stil te liggen en dat is wel zo fijn.

Pin It on Pinterest