In veel situaties is het leuk om niet alleen te gaan paintballen, maar om meerdere activiteiten te gaan plannen. Ben jij op zoek naar leuke activiteiten die je met elkaar kunt combineren? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. We zullen hieronder namelijk een drietal activiteiten uitlichten die jij perfect met paintballen kunt gaan combineren om zodoende een leuke dag tegemoet te gaan. Als eerst zullen we het hebben over een GPS stadsspel.

Leuke zoektocht door de stad

Als eerst is het aan te raden om naast paintball te gaan kijken naar GPS stadsspel. Bij een GPS stadsspel kun je verschillende leuke activiteiten in de stad doen. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een speurtocht voor volwassenen waarbij je door middel van GPS locaties naar bepaalde plekken moet komen. Waar je vroeger voornamelijk een escape room in een ruimte uitvoerde, is het tegenwoordig middels deze techniek mogelijk om dit in de stad uit te gaan voeren. Ben jij benieuwd hoe dit precies in zijn werking gaat? Neem dan contact op met een van de specialisten op dit gebied.

Een escape room bezoeken

Het kan voorkomen dat de weersomstandigheden het niet toelaten om een GPS stadsspel uit te gaan voeren. In dergelijke situaties is het aan te raden om een escape room te gaan bezoeken met de groep. Hier heb je geen last van diverse weersomstandigheden en kun je alsnog optimaal genieten van een leuke speurtocht. Let op, het is wel aan te raden om goed naar het niveau van de escape room te gaan kijken. Des te moeilijker het is, des te sneller de kans dat je vastloopt tijdens de speurtocht.

Ergens een drankje doen

Tot slot is het ook aan te raden om eens te gaan kijken naar de mogelijkheid om ergens een drankje te gaan doen na afloop van bijvoorbeeld een GPS stadsspel of een paintball sessie. Je kunt dit in alle kroegen in de stad doen waar jij naar toe gaat. Als tip geven we wel mee om op voorhand te reserveren. Hierdoor weet je zeker dat je een plek hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Pin It on Pinterest